Adana Demirspor’un yıldızı Balotelli oynamak istediği kulübü açıkladı!

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
Adana Demirspor’un yıldızı Balotelli oynamak istediği kulübü açıkladı!

SPOR Haberleri  / NTV

Kalbindeki sorundan dolayı futbol kariyerini noktalayan Arjantinli yıldız Serigo Agüero'nun yayınına konuk olan Adana Demirspor’un yıldızı Mario Balotelli çarpıcı itiraflarda bulundu. Balotelli, Arjantin’in dev kulüplerin Boca Juniors'ta forma giymek istediğini belirterek, "Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" açıklamasında bulundu.

Arjantinli yıldız Sergio Agüero'nun Twitch platformunda gerçekleştirdiği yayına katılan Mario Balotelli, Boca Juniors'ta forma giymek istediğini itiraf etti. 

OYNAMAK İSTEDİĞİ TAKIMI AÇIKLADI 

Kalbindeki rahatsızlığından dolayı futbol kariyerini noktalayan Agüero, canlı yayına oynadığı eski takım arkadaşı Mario Balotelli'yi davet etti ve ona Arjantin Ligi'nde en beğendiği kulübü sordu. Balotelli’nin verdiği net cevap ise herkesi şaşırttı. Adana Demirspor’un yıldızı, "Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’un yıldızı Balotelli oynamak istediği kulübü açıkladı!

“ÇAĞIRIRLARSA GİDERİM” 

Balotelli’nin verdiği cevaba şaşıran Agüero, "Boca'nın başkanı kim biliyor musun? Juan Roman Riquelme. Riquelme seni ararsa?" diye sordu. Adana Demirspor'da bu sezon adından bahsettiren Balotelli, "Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...