Nuri Şahin, 16 yaşındayken Ronaldo'ya verdiği sözü açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Nuri Şahin, 16 yaşındayken Ronaldo'ya verdiği sözü açıkladı

SPOR Haberleri  / haberler.com

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, 16 yaşındayken Ronaldo'ya verdiği sözü açıkladı. Şahin, Ronalda ile 16 yaşında sponsoru aracılığıyla tanışma fırsatı yakaladığını belirterek, "Bana 'O gün benimle aynı takımda olacağını söyledi" ifadesini kullandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Antalya'da özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Şahin, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo ile yaşadığı bir anıyı paylaşarak ona verdiği sözü öğrencilere açıkaldı. Şahin, 16 yaşında sponsoru aracılığıyla Ronaldo ile tanışma fırsatı yakaladığını anlatarak, "5-6 sene sonra takım arkadaşı olduğumuzda o günü hatırladım. Bana 'O gün benimle aynı takımda olacağını söylemiştin. Gerçekleşmesine çok sevindim' dedi." ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Bir öğrencinin "Ronaldo ya da Messi ile bir anınız var mı?" sorusuna Nuri Şahin, "Ronaldo ile aynı takımda oynadım. Onunla anılarım var. Almanya'da dünya kupası vardı. Ben de 16 yaşlarındaydım ve Ronaldo hayranıydım. Sponsorumdan Ronaldo ile tanıştırmasını istedim. Tanıştım ve bana bir forma hediye etmişti. 5-6 sene sonra takım arkadaşı olduğumuzda o günü hatırladım. Bana 'O gün benimle aynı takımda olacağını söylemiştin. Gerçekleşmesine çok sevindim' dedi. Real Madrid'de büyük bir sakatlık geçirmiştim. Ronaldo yan komşumdu. Bana çok yardım etmişti. Tarihin en büyük futbolcusu, Ronaldo benim için çok değerli. İnsanlık bakımından da öyle" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...