Fenerbahçe Gaziantep FK karşı karşıya... (Muhtemel 11'ler)

Düzenleyen:
Fenerbahçe Gaziantep FK karşı karşıya... (Muhtemel 11'ler)

SPOR Haberleri

Son 10 Süper Lig maçında 1 beraberlik ve 9 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 35. haftada krizdeki Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Geçen sezon gönderilen teknik direktör Erol bulut, Kadıköy'e geri dönüyor. İsmail Kartal ise kendi rekorunu kırma peşinde...

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

Ligde oynadığı son 10 maçta 1 beraberlik ve 9 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, rakibini de yenerek hem seriyi sürdürmeyi hem de lig ikinciliğini korumayı hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe 65 puanla ikinci sırada haftaya giriyor.

Kartal, bu maçı ve ardından Beşiktaş derbisini kazanırsa 8'de 8 yapacak ve kendi rekorunu kıracak.

FENERBAHÇE'DE KİMLER EKSİK?

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Attila Szalai, Miguel Crespo ve Dimitris Pelkas'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Kim Min-jae müsabakada forma giyemeyecek.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Mert Hakan Yandaş'ın maçta takımdaki yerini alması beklenirken, Bright Osayi Samuel'in durumuna ise teknik heyet karar verecek.

Sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 36. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

Altay, Osayi, Serdar Aziz, Tisserand, Ferdi, Luiz Gustavo, Zajc, Arda Güler, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

Fenerbahçe Gaziantep FK karşı karşıya... (Muhtemel 11'ler)

GAZİANTEP FK'DA KRİZ VAR

Gaziantep ekibi, ligde oynadığı 34 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyet alarak 42 puan topladı. Ligde 4 maçtır galip gelemeyen ve puan cetvelinde 15. sırada bulunan Gaziantep FK, rakibi Fenerbahçe'yi yenip kötü gidişe son vermek istiyor.

Takımda sakatlığı bulunan Steven Caulker ve Torgeir Borven ile kart cezalısı Recep Niyaz yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda taraftarını hayal kırıklığına uğrattı ve sadece Çaykur Rizespor'u mağlup edebildi. Güneydoğu ekibi, dış sahada çıktığı 17 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı Bu müsabakalarda rakip fileleri 11 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 33 gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...