Penaltı kaçıran Serdar Dursun çileden çıktı: “Böyle şeylere gerek yok”

Düzenleyen:
Penaltı kaçıran Serdar Dursun çileden çıktı: “Böyle şeylere gerek yok”

SPOR Haberleri

Dün akşam evinde Gaziantep FK’yi 3-2 mağlup eden Fenerbahçe’de Serdar Dursun’un kaçırdığı penaltı gündem oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Dursun, karşı rakipteki oyunculara sitem ederek "Rakip takım yüzde yüz emindi penaltı yok diye. Ondan sonra yeri kazdılar. Niye böyle bir şey yaptıklarını anlamadım. Tamam yaptılar da sonuçta böyle de yenildiler, saha içinde böyle bir şeye gerek yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe dün akşam kendi sahasında Gaziantep FK’yi 3-2 yenerek liderlik iddiasını sürdürdü. Karşılaşmada penaltı kaçıran Serdar Dursun ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gaiznatepli oyuncuların davranışlarına tepki gösteren milli futbolcu, eleştirilerde bulundu. 

“NE YAPTIKLARINI ANLAMADIM” 

Penaltı anını anlatan Serdar Dursun, "Rakip takım yüzde yüz emindi penaltı yok diye. Ondan sonra yeri kazdılar. Niye böyle bir şey yaptıklarını anlamadım.” dedi.

“BÖYLE ŞEYELRE GEREK YOK” 

Rakip takımın yeri kazımasına tepki gösteren Dursun, “Tamam yaptılar da sonuçta böyle de yenildiler, saha içinde böyle bir şeye gerek yok. Yeri kazmaları belki kaçırmam için etkendi. Ancak 4-5 dakika sonra telafi ettim. Taraftara da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...