Galatasaray'da kaos bitmedi

Galatasaray'da kaos bitmedi

SPOR Haberleri

Burak Elmas kararı, idari ibrasızlık neticesinde mi aldı yönetim kararıyla mı? Bunun cevabına göre Elmas’ın durumu belli olacak

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da mevcut yönetim yeni seçim tarihini 4-11 Haziran olarak açıkladı ama tartışmalar son bulmadı. Resmî siteden son yapılan açıklamada seçimi tüzüğün hangi maddesine göre alındığının açıklanmaması beraberinde yeni soruları getirdi. Camianın önde gelen isimlerinin yanı sıra hukukçular da bu kararın idari ibrasızlık neticesinde mi alındığını yoksa yönetim kurulu kararıyla mı alındığını öğrenmek için kulübe başvurularda bulundu.

BİR ADAY DAHA

30 Nisan seçimine tedbir konulduğu ve yeni bir takvim açıklandığı için yeni adayların da çıkmasının önünde bir engel kalmadı. İdari ibrasızlığını kaldırmak için mahkemeye başvuran Burak Elmas’ın yeni bir yönetim listesi hazırlayarak seçime girmeyi planladığı kulislerde konuşuluyor. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu’nun daha önce adaylığını açıkladığı seçim öncesi dün de Fırat Develioğlu, göreve talip olduğunu duyurdu.

LYON TAKİPTEYDİ

Galatasaray’ın, Zamalek’ten kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed’i Lyon transfer etmek istiyor. Fransız Footmercato’nun haberine göre; Beşiktaş maçında Kerem Aktürkoğlu’nun izlemek için İstanbul’da olan kulübün başgözlemcisi Bruno Cheyrou, Mısırlı gölcünün performansını çok beğendi ve olumlu rapor verdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...