Son dakika Beşiktaş haberi... Sörloth'un menajeri İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
Son dakika Beşiktaş haberi... Sörloth'un menajeri İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberi... Alexander Sörloth transferini bitirmek isteyen Beşiktaşlı yetkililer, önümüzdeki hafta başında Leipzig'le masaya oturacak. Norveçli santrforun menajeri İstanbul'a davet edildi.

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş, Alexander Sörloth transferinde ciddi mesafe kat etti. Norveçli santrforu kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, tüm şartlarını zorlama kararı aldı ve oyuncunun menajeri Wivestad'ı İstanbul'a davet etti.

NTV'de yer alan habere göre; 26 yaşındaki golcüyü Leipzig'den kiralayan La Liga ekibi Real Sociedad, sözleşmede yer alan 16 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Beşiktaşlı yetkililer, önümüzdeki hafta başında da Leipzig'le masaya oturacak. Alman ekibi, Real Sociedad'ın sonraki satıştan pay olmadan önerdiği 8 milyon euro'yu geri çevirmişti. Beşiktaş ise Sörloth'a karşılık, ilk olarak 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %50 pay önerecek.

BEŞİKTAŞ 7 MİLYON EUROYA ÇIKTI

Alman ekibinin vereceği cevaba göre siyah beyazlılar, rakamı revize edecek. Ancak başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin en fazla 7 milyon euro'ya kadar çıkacağı belirtildi. Bu sezon La Liga'da 29 maça çıkan Sörloth sadece 3 gol atabildi. Yıldız isim Süper Lig'de ise Trabzonspor formasıyla 34 maça çıkıp 24 gol, 9 asistle oynamış ve gol kralı olmuştu.

Son dakika Beşiktaş haberi... Sörloth'un menajeri İstanbul'a geliyor

ÇEBİ'DEN SÖRLOTH AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi son röportajında "Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael ve taraftarların, Alexander Sörloth’u çok istediğini görüyoruz. Norveçli golcüyü kiralık mı, bonservisiyle birlikte mi düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Sörloth’u ne alacağımı söyledim, ne almayacağımı. Transfer işi gizlidir. Sörloth’un bonservisi bize uyarsa tabii ki isterim. Hesap, kitap yapacağız. Beşiktaş’ın şartlarına ne uygunsa onu yapacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...