Real Madrid - Manchester City 3-1 ÖZET Klasikler arasına girecek maç

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Real Madrid - Manchester City 3-1 ÖZET Klasikler arasına girecek maç

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Devler Ligi'nde uzun yılları unutulmayacak 4-3'lük Manchester City - Real Madrid maçının rövanşı da unutulmaz oldu. Karim Benzema'nın golleriyle sürüklediği İspanyol devi, La Liga'da şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Premier League devini ağırladı. 90. dakikaya 0-1 geride giren Real Madrid, finalde Liverpool'un rakibi oldu.

Dünya Real Madrid'i konuşuyor... PSG ve Chelsea'den sonra Manchester City'yi de eleyen İspanyol devi UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un rakibi oldu. 5 büyük ligde şampiyon olan ilk teknik direktör unvanını elde eden Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise bir ilk daha başardı. 

Teknik direktörlük kariyerindeki 5. Şampiyonlar Ligi'ne finale yükselen İtalyan çalıştırıcı, tarihte 5 kere Şampiyonlar Ligi finali görecek olan ilk teknik direktör oldu. Ancelotti, 4'er finalli Marcelo Lippi, Sir Alex Ferguson ve Jurgen Klopp'u geçmeyi başardı. 62 yaşındaki teknik adam 2003, 2005 ve 2007'de Milan ve 2014'te de Real Madrid ile final oynamıştı.

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY ÖZET İZLE

Manchester City zaferi sonrası konuşan Carlo Ancelotti, "Kimse inanmıyordu. Çok az kişi başaracağımızı düşünüyordu. Ama bu stadyumda ufak bir kıvılcım bile bize yetiyor. Bu stadın bir büyüsü var. Bu takıma teknik direktörlük yaptığım için çok mutluyum" dedi. Don Carlo final için ise "Liverpool harika bir rakip. Çok güzel bir final olacak. Orada olacağımız için mutluyuz" diye konuştu.

Real Madrid - Manchester City 3-1 ÖZET Klasikler arasına girecek maç

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...