Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da son dakika Mostafa Mohamed gelişmesi... "Bana Fransa'dan kulüp bul!"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray'da son dakika Mostafa Mohamed gelişmesi... "Bana Fransa'dan kulüp bul!"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'da son dakika Mostafa Mohamed gelişmesi... Fatih Terim'in yıllar önce keşfedip takıma kazandırdığı Mısırlı golcü, özellikle ilk sezonunda adından söz ettirmişti. Terim'in ayrılması ve kulüpteki yönetim krizi nedeniyle ayrılma fikrini iyice büyüten 25 yaşındaki futbolcunun kariyerine Fransa'da devam etmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Mısırlı santrforu Mostafa Mohamed, takımdan ayrılmak istiyor... Sarı-Kırmızılılar'ın, geçen sezonun devre arasında kiraladığı ve bu sezon da tapusunu aldığı 24 yaşındaki futbolcu menajerinden kendisine kulüp bulmasını istedi. 

HaberTürk'te yer alan iddiaya göre; son haftalarda formasını Gomis'e kaptıran Mısırlı forvet takımdan ayrılmak istiyor. Sezon başında Bordeaux'a transferi son anda gerçekleşmeyen Mısırlı'nın Fransa rüyası sürüyor. Mostafa Mohamed ile Montpellier ve Lens'in ilgilendiği öğrenildi.

FATİH TERİM'İN PRENSİYDİ

Süper Lig'de bu sezon 24 maçta 6 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlayan yıldız ismin güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro civarında... Fatih Terim'in yıllar önce keşfedip takıma kazandırdığı Mohamed, özellikle ilk sezonunda adından söz ettirmişti. Terim'in ayrılması ve kulüpteki yönetim krizi nedeniyle ayrılma fikrini iyice büyüten golcü futbolcunun kariyerine Fransa'da devam etmesi bekleniyor. Galatasaray'da mevcut yönetim Mısırlı golcüyü 7-8 milyon euro'nun altında bir rakama satmayı düşünmüyor. Ancak yeni yönetimin bu futbolcuyla ilgili tasarrufu merak konusu... 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...