Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor? Derbi bilet fiyatları belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor? Derbi bilet fiyatları belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri yarın satışa çıkacak. Bilet fiyatlarının 175 TL ile 1500 TL arasında olduğu belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş, 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sezonun son derbisine Beşiktaş taraftarları büyük ilgi gösteriyor. Valerien Ismail'in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından stadı dolduran Siyah-Beyazlılar, son 11 maçın 10'unu kazanan Fenerbahçe karşısında derbi zaferine tanıklık etmek istiyor.

Bu önemli müsabakanın biletlerinin yarın saat 11.00’de satışa sunulacağı ifade edildi. Taraftarların biletlerini passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alabileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE BİLET FİYATLARI NE KADAR?

1. Kategori: 490 TL
2. Kategori: 450 TL
3. Kategori: 390 TL
4. Kategori: 375 TL
5. Kategori: 325 TL
6. Kategori: 295 TL
7. Kategori: 200 TL
8. Kategori: 175 TL
VIP 100: 1.500 TL
VIP 101-126: 1.250 TL

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor? Derbi bilet fiyatları belli oldu

MESUT URGANCILAR'DAN DERBİ YORUMU

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile yapacakları derbiyi kazanmak istediklerini söyledi. Urgancılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de 8 Mayıs Pazar günü Vodafone Park'ta yapacakları Fenerbahçe derbisinin centilmenlik içinde geçmesi temennisini dile getirdi.

Derbilerde iki takımın koşulları ve ligdeki sıralamasının önemli olmadığını anlatan Mesut Urgancılar, "Her iki takımın da koşulları, ligdeki sıralaması ne olursa olsun Beşiktaş-Fenerbahçe maçları her zaman zorludur ve her türlü sonuca açıktır. Heyecanı bambaşkadır. Umarım sevginin, dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir maç oynanır ve neticede kazanan biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, son 3 haftasına girilen Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılım için mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonunda Avrupa kupalarına katılımla ilgili neredeyiz, nerede değiliz göreceğiz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...