Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mohammed Salah, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibinin Real Madrid olmasını istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mohammed Salah, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibinin Real Madrid olmasını istiyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Liverpool'un Mısırlı süper yıldızı Mohamed Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşmak istediği rakibi açıkladı... 29 yaşındaki futbolcu, Real Madrid - Manchester City maçında İspanyol devini tutacağını söyledi.

Liverpool - Manchester City rekabetine Salah yorumu... Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren iki İngiliz devi, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde de karşılaşabilir. Villarreal'i eleyerek ilk finalist olan Liverpool, rakibini bekliyor. "Kırmızılar"ın Mısırlı yıldızı Real Madrid - Manchester City rövanşında İspanyol devini destekleyeceğini açıkladı.

RAMOS TARAFINDAN SAKATLANMIŞTI

Real Madrid, bu gece Ma, nchester City'yi elerse, iki takım arasında 2018 finalinin rövanşı niteliğinde bir maç oynanmış olacak. Mısırlı yıldız, 2018 finalinin ilk yarısında Sergio Ramos tarafından seret bir faulle durdurulmuş ve omzundan sakatlanmıştı. Goal'ün aktardığına göre, İngiliz BT Sport'a konuşan yıldız isim şunları söyledi: "Evet, Madrid ile oynamak istiyorum. City gerçekten zorlu bir takım, bu sezon onlara karşı birkaç kez oynadık. Kişisel olarak sorarsanız Madrid'i tercih ederim. 2018 finalinde onlara karşı kaybettik, bu yüzden onlara karşı oynamak ve maçı kazanmak istiyorum."

Mohammed Salah, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibinin Real Madrid olmasını istiyor

SON 5 YILDA 3. FİNAL

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni 2004/05 ve 2018/19 sezonlarında müzesine götüren Liverpool, son 5 sezonda 3. kez adını finale yazdırmayı başardı. 2019'da Tottenham Hotspur'u yenerek şampiyon olan Jürgen Klopp'un takımı, 2017'de Real Madrid'de kaybetmişti. İngiliz ekibinin 1981 ve 1984'ten de 2 şampiyonluğu bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...