Domagoj Vida'nın babası kalp krizi geçirdi! Hırvat stoper apar topar ülkesine gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Domagoj Vida'nın babası kalp krizi geçirdi! Hırvat stoper apar topar ülkesine gitti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın babası kalp krizi geçirdi... Kalp masajıyla hayata döndürülen Vida'nın babası cuma günü baypas olacak... Ülkesine dönen 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe derbisinde forma giyip giymeyeceği belirsiz...

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, babasının geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle ziyaret için Hırvatistan'a gitti. Vida'nın babasının cuma günü operasyon geçireceği ifade edildi. Konuyla ilgili siyah-beyazlıların yaptığı yazılı açıklamada, "Domagoj Vida, babasının geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı nedeniyle Hırvatistan’a gitmiştir. Vida’nın babası cuma günü operasyon geçirecektir" denildi.

VİDA FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe'yi apırlayacak olan Beşiktaş'ta Hırvat stoperin forma giyip giymeyeceği belirsiz... Yönetimin yıldız ise "Eğer babamın yanında kalıp ona destek olman gerekiyorsa, derbiyi düşünme" dediği öğrenildi.

Sezon sonu şözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcuyla yeniden anlaşılması bekleniyor. Bu sezon 27 lig maçına çıkan ve 1 de gol atan Vida, Siyah-Beyazlı formayla geçirdiği 4.5 sezonda Fenerbahçe derbilerinde attığı gollerle de adından söz ettirmişti. 

Öte yanda, Kayseri deplasmanında kırmızı kart gören Javi Montero derbide forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...