Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist belli oldu

Düzenleyen:
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist belli oldu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Manchester City ile Real Madrid ikinci defa kozlarını paylaştı. Nefes kesen maçtan Real Madrid galip ayrıldı

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Villarreal'i eleyen Liverpool oldu. Bu akşam yine bir İngiliz ve bir İspanyol kulüp karşı karşıya geldi. Evinde Real Madrid'i 4-3 yenen Manchester City, ikinci maçta Mahrez'in 73. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen 90 dakikayı önde tamamlayamadı. 

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist belli oldu

Real Madrid'de oyuna sonradan dahil olan Rodrygo 90 ve 90+1'de attığı gollerle skoru 2-1'e getirdi. Böylelikle toplamda skor 5-5 oldu ve maç uzatmalara gitti. Madrid, 95. dakikada Benzema'nın penaltıdan golüyle eşitliği bozdu. 

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY: 3-1

GOLLER: 73' Riyad Mahrez, 90' Rodrygo, 90+1' Rodrygo, 95' Karim Benzema

BENZEMA'DAN 15 GOL

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon grup aşamasında 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Real, son 16 turunda ilk maçı 1-0 kaybettiği Paris Saint-Germain’i sahasında 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri son 3 turda da Santiago Bernabeu’da geri dönüşe imza attı. Bu sezon oynadığı 43 maçta 43 gole imza atan Karim Benzema, bu kulvarda ise 15. golünü atarak takımının finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

2022 Şampiyonlar Ligi Finali 28 Mayıs’ta Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Stade de France'te oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...