Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Federico Bernardeschi Galatasaray'a mı transfer oluyor? İtalyan basını yazdı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Federico Bernardeschi Galatasaray'a mı transfer oluyor? İtalyan basını yazdı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Juventus'la sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki İtalyan yıldız Federico Bernardecshi ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği iddia edildi...

Galatasaray'da Federico Bernardeschi sesleri! İtalyan transfer duyumcusu

, Sarı Kırmızılılar'ın 28 yaşındaki yıldıza talip olduğunu iddia etti. Juventus ile henüz yeni sözleşme imzalamayan Bernardeschi'nin takımdan ayrılmaya hazırlandığını haberleştiren Schira, Lazio'nun futbolcuya teklif yaptığını, Galatasaray'ın ise fiyat sorduğunu belirtti.

2017 yazında Fiorentina'dan Juventus'a 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan İtalyan yıldız 5 sezonda 7 kupa kazandı. İtalya Milli Takımı'yı Euro 2020 zaferi yaşayan futbolcu Azzurri'lerin formasını 38 kez giyip 6 gol atmıştı. Federico Bernardecshi bu sezon Juventus forması ile 32 maça çıkarken 2 gol ve 6 asist yaptı.

BERNARDESCSHİ'Yİ KİM GETİRECEK?

Bilindiği gibi Galatasaray'da on yılların en büyük yönetim krizi yaşanıyor. Teknik direktör Domenec Torrent, kulüpte son bir aydır hiçbir şeyin işlemediğini ve kariyeri boyunca böyle bozuk düzen görmediğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılılar Mayıs ayında yeni başkanını seçecek. En güçlü iki aday Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu...Devrik başkan Burak Elmas'ın da 3. aday olarak seçime gireceği konuşuluyor. İki kere seçim erteleten Fırat Develioğlu da aday olacağını açıkladı.

Peki bu isimlerden hangisi Juventus'un yıldızına talip oldu? Sarı-Kırmızılı taraftarlar hangi başkanın seçim çileği olarak Bernardeschi'yi gündemine aldığını merak ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...