Ibrahimovic'ten esprili video mesaj... "Serdar Dursun, unutma sadece bir Zlatan var"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ibrahimovic'ten esprili video mesaj... "Serdar Dursun, unutma sadece bir Zlatan var"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenomen golcü Zlatan Ibrahimovic, son haftalarda attığı gollerle "Gurbetçi Zlatan" diye anılmaya başlayan Fenerbahçe santrforu Serdar Dursun'a sosyal medya hesabından esprili bir mesaj gönderdi. İsveçli süper yıldız "Serdar Dursun, unutma sadece bir Zlatan var. Gerçek Zlatan'dan kopyasına selamlar. Kendine iyi bak, desteğin için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic'ten Serdar Dursun'a mesaj... Milan'da forma giyen İsveçli süper yıldız, sosyal medyada adı "Gurbetçi Zlatan"a çıkan Fenerbahçe'nin golcüsüne esprili bir video mesajla seslendi. 40 yaşındaki santrfor meslektaşına "Serdar Dursun, unutma sadece bir Zlatan var. Gerçek Zlatan'dan kopyasına selamlar" diye mesaj gönderdi.

ADI "YERLİ ZLATAN"A ÇIKTI

İkilinin yakın arkadaş olduğu ortaya çıktıktan sonra Serdar Dursun için "Gurbetçi Zlatan" yakıştırmaları yapılmaya başlanmıştı. Geçen sezon Darmstadt formasıyla Bundesliga 2'de gol kralı olup Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan 30 yaşındaki futbolcu bu sezon 29 Süper Lig maçında 11 gol attı.

Sarı-Lacivertliler'deki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Serdar, son 4 haftada 5 gol atarken, ay-yıldızlı formayla da 4 maçta 3 gol kaydetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...