Barcelona Arda Güler'den vazgeçti, ibre Borussia Dortmund'a döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Barcelona Arda Güler'den vazgeçti, ibre Borussia Dortmund'a döndü

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Arda Güler için bugünde kadar resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalan tek kulüp konumundaki Borussia Dortmund, Barcelona'yla giriştiği transfer yarışında öne geçti... Almanlar'ın resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin 17'lik yıldızı Arda Güler, İspanyol medyasında haber olmaya devam ediyor... Katalan gazetesi Sport'un internet sitesinde yer alan haberde Barcelona'nın Arda Güler transferinde ısrarcı olmayacağı, listesindeki diğer "harika çocuk"lara yönelebileceği yazıldı.

Arda Güler için bugünde kadar resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalan tek kulüp konumundaki Borussia Dortmund böylece transfer yarışında öne geçmiş oldu. 17 yaşında daha mart ayında giren ve buna rağmen 24 resmi maça çıkan Arda Güler'in geleceğin en büyük yıldızlarından biri olacağının altını çizen Sport editörü, Arda'nın Fenerbahçe'deki istatistiklerini sıralamayı da ihmal etmedi.

30 MİLYON EUROYA DÖNÜŞ YAPILMADI

17 Mart 2022 tarihinde 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan ve 50 milyon euroya yakın serbest kalma bedeli bulunan Arda Güler için Almanlar'ın teklifinin beklentilerin altında kaldığı ve Ali Koç'un 30 milyon euro istediği iddia edilmişti. Dortmund yetkilileri henüz teklifi revize etmiş değil.

Genç yetenekleri parlatıp yüksek bedellere satmasıyla ünlü olan Borussia Dortmund, daha önce Emre Mor'a da böyle bir yatırım yapmış ancak 9 milyon euroya aldığı genç ismi 13 milyon euroya elinden çıkarabilmişti. Sarı-Siyahlılar Jadon Sancho, Jude Belingham, Erling Haaland, Ousmane Dembele, Christian Pulisic ve Aubameyang gibi isimleri genç yaşta bulup çok büyük karlara satabilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...