Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dusan Alimpijevic Eurocup’ta yılın koçu seçildi... Frutti Extra Bursaspor, kupayı istiyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Dusan Alimpijevic Eurocup’ta yılın koçu seçildi... Frutti Extra Bursaspor, kupayı istiyor!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Eurocup’ta yılın başantrenörü seçildi. Kasım 2020'de Bursa ekibinin başına geçen 36 yaşındaki Sırp koç, takımını finale taşımıştı.

Eurocup'ta başarılı performans sergileyerek finale kalan Bursaspor'da, Başantrenör Dusan Alimpijevic sezonun başantrenörü seçildi. Eurocup'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, turnuvada yer alan diğer takımların başantrenörleri tarafından yapılan oylama sonucunda Alimpijevic'in yılın antrenörü seçildiği ifade edildi.

FİNALDE RAKİP TEODOSİC!

Bursaspor, Partizan ve Cedevita zaferlerinin ardından Eurocup yarı finalinde Andorra deplasmanında rakibini 85-68’lik skorla mağlup ederek finale yükseldi. Yeşil-beyazlılar finalde İtalyan ekibi Virtus Bologna ile karşı karşıya gelecek. Sırp yıldız Milos Teodosicson 3 sezondur Bologna'da forma giyiyor.

Amerikalı forvet Kevarrius Hayes ise Morabanc Andorra karşısındaki etkili performansıyla yarı finallerin en değerli oyuncusu seçildi.

Dusan Alimpijevic Eurocup’ta yılın koçu seçildi... Frutti Extra Bursaspor, kupayı istiyor!

O KUPA BURSA'YA GELECEK

EuroCup’ta finale yükselen Frutti Extra Bursaspor, Bursa’da coşkuyla karşılandı. Andorra'dan dönen Yeşil-beyazlı kafile, Barış Spor Salonu’na gelir gelmez, binlerce taraftar meşaleler yakıp, tezahüratlar yapmaya başladı.

Büyük bir coşkunun yaşandığı karşılama töreni, spor salonunun içine de sarktı. Burada da oyuncular ve taraftar adeta bütünleşti. Bursaspor taraftarı, “O kupa Bursa’ya gelecek” tezahüratları yaparken, kupa sözünü de hem oyunculardan hem teknik heyetten hem de yönetimden aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...