Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersen Martin ölümden döndü! Beşiktaş'ın eski golcüsü kalp krizi geçirdi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ersen Martin ölümden döndü! Beşiktaş'ın eski golcüsü kalp krizi geçirdi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

42 yaşındaki eski futbolcu Ersen Martin, kalp krizi geçirdi. Aort damarında yırtık tespit edilen Ersen Martin, İstanbul Siyami Ersek Kalp Hastanesinde ameliyata alındı. 2012-2013 sezonunda Eyüpspor'da futbolu bırakan Ersen Martin, kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor formaları da giymişti.

Eski futbolcu Ersen Martin kalp krizi geçirdi... 42 yaşındaki Ersan Martin'in aort damarında yırtık tespit edildi.ği ve Siyami Ersek Kalp Hastanesinde acil ameliyata alındığı bildirildi. Türk futbolunun yakın döneminde unutulmaz golcüler arasında yer alan Ersen Martin'in hayati tehlikesi bulunuyor.

ERSEN MARTİN KİMDİR? BABASI ALMAN MI? 

1999 yazında Almanya'nın Nürnberg takımından Beşiktaş'a transfer olan Ersen Martin, ismini o günlerde duyurmaya başladı. 1979 Almanya doğumlu futbolcunun soyadından dolayı "babası Alman, annesi Türk" algısı oluştu. Ancak Ersen Martin Türk oğlu Türk olduğunu açıkladı. Karadenizli bir ailenin çocuğu olan gurbetçi futbolcu, Martin'in bir tüfek çeşidi olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş'ın ardından Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Sivasspor, Denizlispor, Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği formaları giyen Ersen Martin, son olarak 2012 yazında Eyüpspor'a transfer olmuştu. Ersen Martin 2013'te futbolu bıraktı. Eski golcü bir ara A Spor'da yorumculuk yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...