Derbi öncesi Fenerbahçe'de iki yıldız sakatlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Derbi öncesi Fenerbahçe'de iki yıldız sakatlandı

SPOR Haberleri  / AA

Bu pazar Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. İkinciliği garantilemek isteyen Fenerbahçe, bu önemli maç öncesi iki yıldızını kaybetti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında 8 Mayıs Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak. Derbi hazırlıklarını sürdüren ekibe bugün kötü bir haber geldi. Kulüp, maç öncesi iki önemli oyuncusu kaybetti. 25 yaşındaki Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-jae ile 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler sakatlandı.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de iki yıldız sakatlandı

KIM ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Kim Min-Jae'nin bir süredir devam eden sağ ayak talus kemiğindeki ağrı şikayeti nedeniyle ülkesi Güney Kore'ye gitmesine karar verildi. Oyuncumuzun kesin durumu konsültasyonlar neticesinde netlik kazanacak" denildi.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de iki yıldız sakatlandı

ARDA'NIN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Arda için ise şu ifadelere yer verildi: Genç oyuncumuz Arda Güler'in ise kalça kasık bölgesinde devam eden ağrıları nedeniyle pelvik bölgeye yönelik çekilen MR'ına göre sağ acetabulum ve iliak kemik bölgesinde yaygın stres reaksiyonu ile ödem ve iliopsoas kas tendon bileşkesinde zorlanma-tendinit bulguları belirlendi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...