Şampiyon Trabzonspor, Hatay'a takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şampiyon Trabzonspor, Hatay'a takıldı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Atakaş Hatayspor, evinde şampiyon Trabzonspor'u ağırladı. Maç 1-1- berabere bitti.

Spor Toto Süper Lig’in bitimine üç hafta kala şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor, bu akşam Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, sahaya çıkan Trabzonsporlu futbolcuları alkışlarla karşıladı. Bu güzel görüntüler taraftarlardan da takdir topladı. Hatayspor'un sahasında oynanan maç 1-1 sonuçlandı. 48. dakikada Djaniny ile öne geçen bordo-mavililer, 90+4'te Mame Diouf'un attığı golle yıkıldı.

Volkan Bayaraslan'ın yönettiği müsabakaya takımlar şu ilk 11'ler ile çıktı. 

Hatayspor: Munir, Sadık Baş, Sackey (Dk. 29 Fatih Kurucuk), Burak Öksüz, Adekugbe, Onur Ergün, Boudjemaa, Saint-Louis, Lobjanizde, El Kaabi, Bertuğ Özgür Yıldırım

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, İsmail Köybaşı, Serkan Asan, Hugo, Ahmetcan Kaplan, Berat Ayberk Özdemir, Murat Cem Akpınar, Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Kouassi, Djaniny

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...