Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altay ve Rizespor küme düştü!

Düzenleyen:
Altay ve Rizespor küme düştü!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Gaziantep FK, sahasında karşılaştığı Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak kümede kalma adına istediği puana ulaşırken, bu sonuçla Altay ve Çaykur Rizespor ekiplerinin lige veda eden son takımlar olduğu kesinleşti.

Daha önce lige veda eden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin ardından küme düşen son takımlar Altay ve Rizespor oldu. Küme düşme hattında bulunan Gaziantep FK'nın maçı kazanarak puanını 43'e yükseltmesinin ardından ligin bitimine son 3 hafta kala Altay ile Çaykur Rizespor takımları küme düştü.

GAZİANTEP'İN 1 PUANI SONUCU BELİRLEDİ

Gaziantep'te oynanan mücadeleye ligde kalmak adına en az 1 puan parolasıyla çıkan Gaziantep FK, istediği sonucu alarak 43 puana yükseldi.

Gaziantep FK'nın puanını 43'e yükseltmesinin ardından ligin bitimine son 3 hafta kala Altay ile Çaykur Rizespor takımları küme düştü.

Ligin bitimine 3 hafta kala Gaziantep FK ile puan farkı 10'a çıkan Altay ve Çaykur Rizespor'un matematiksel olarak da kümeye tutunma şansı kalmadı.

MALATYASPOR VE GÖZTEPE VEDA ETMİŞTİ

Daha önce lige veda eden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin ardından küme düşen son takımlar Altay ve Rizespor oldu.

2018-2019 sezonunda play-off finalinde karşılaştığı Hatayspor'u penaltı atışlarıyla mağlup ederek adını Süper Lig'e yazdırmayı başaran Gaziantep FK ise bir kez daha Süper Lig'de tutunmayı başardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...