Fenerbahçe aradığı yeni Alex’ini buldu! Transferi için geri sayım başladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe aradığı yeni Alex’ini buldu! Transferi için geri sayım başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe aradığı Alex’i buldu. Son haftalardaki performansıyla gözlerini üstüne çeken Miguel Crespo, Estoril'den arkadaşı olan Andre Franco’yu Sarı-Lacivertli yönetime önerdi. Portekizli yıldızının Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza'ya yetenek olarak benzemesi ise taraftarları heyecanlandırdı. Yönetimin ise bu transfere sıcak baktığı ve her an imzaların atılabileceği belirtildi.

Yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Andre Franco için harekete geçti. Görüşmelere başlayan yönetim transferi her an bitirebilir. 

“FENERBAHÇE YENİ ALEX’İNİ BULDU” 

Beyaz Futbol’da transferler ilgili açıklamalarda bulunan Devrim Zengi, “Fenerbahçe yeni Alex’ini buldu” diyerek taraftarları heyecanlandırdı. Transferin detaylarını da paylaşan Zengi, “Andre Franco'nun Fenerbahçe'ye maliyeti 3.5-4 milyon euro. Bu futbolcu 24 yaşında ve Fenerbahçe bundan ileride büyük paralar kazanacak. Andre Franco bu sene çıkış yaptı. 10 numara ve solak. İnanılmaz asistleri var. Ciddi bir yatırım olacak Fenerbahçe için" dedi.

Fenerbahçe aradığı yeni Alex’ini buldu! Transferi için geri sayım başladıAndre Franco

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...