Ali Koç derbi öncesi kötü haberi verdi! Arda Güler sezonu kapattı

Düzenleyen:
Ali Koç derbi öncesi kötü haberi verdi! Arda Güler sezonu kapattı

SPOR Haberleri

Süper Lig’de yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kötü haberler peş peşe geliyor. Derbi öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, Arda Güler’in sezonu kapattığını duyurdu.

Yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmayan Arda Güler’in sezonu kapattığı duyuruldu. 

ARDA GÜLER SEZONU KAPATTI 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada "Son dönemde garip şeyler oluyor. Dün Arda Güler sezonu kapadı. Fazla idmandan stres durumu oldu. Kim Min-Jae ayağındaki kronik sıkıntıdan Kore'ye gitmek zorunda kaldı. Pelkas, Szalai, Crespo... Osayi'de de sıkıntı var." ifadelerini kullandı.

Ali Koç derbi öncesi kötü haberi verdi! Arda Güler sezonu kapattı

“İZLEMEYE GİTMEYECEĞİM” 

Beşiktaş derbisine gitmeyeceğini ve totem uyguladığını belirten Ali Koç, "Kendi kendime garip bir totem yaptım, maçlara gitmiyorum ve bu sezon böyle gidiyor. Ancak inşallah şampiyonluğu aldığımızda soyunma odasında olacağım." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...