Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonsporlu hukukçular harekete geçti: Ali Koç hakkında suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonsporlu hukukçular harekete geçti: Ali Koç hakkında suç duyurusu

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaların ardından harekete geçen Trabzonsporlu Hukukçular Derneği, Başkan Koç hakkında suç duyurusunda bulanacaklarını açıkladı.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'a yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Trabzonspor taraftarları harekete geçti. Bordo Mavi Gönüller Platformu ve Trabzonsporlu Hukukçular Derneği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu yönünden suç duyurusunda bulunulacaktır" ifadesi yer aldı.

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLUNDUĞUNUN BİLİNMESİNİ İSTERİZ"

Yayımlanan metinde, "Ali Koç'un basın toplantısında sarf ettiği tahkir ve tahrik edici, kutuplaştırıcı sözlerin kaçınılmaz sonucu olarak, bugün yaşanan ve ileride yaşanması muhtemel menfi eylemler nedeniyle ilgili şahıs hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu yönünden pazartesi günü (bugün) suç duyurusunda bulunulacaktır. Değerli taraftarlarımızın tahriklere kapılmadan şampiyonluğun tadını çıkarmaya devam etmelerini, sürecin takipçisi olunduğunun bilinmesini isteriz" denildi.

Bordo Mavi Gönüller Platformu ise aynı şekilde suç duyurusunda bulunacaklarını şöyle açıkladı. Açıklamada, "Futbol üzerinden kardeşliği bozan, hezeyanlarını siyasi bir hesaplaşmaya çevirip ülkede beka meselesi oluşturmaya çalışan Fenerbahçe başkanı hakkında Bordo Mavi Gönüller olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...