Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu: Dyzuba çok yakın

Fenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu: Dyzuba çok yakın

SPOR Haberleri

Valencia, Berisha derken Serdar Dursun’a kalan sarı lacivertliler yeni sezona tartışılmaz bir golcüyle girmek için kolları sıvadı. Sözleşmesi haziranda bitecek olan 1,96’lık Artem Dyzuba ile el sıkışıldı.

EMİN ULUÇ

Tartışılmaz teknik adam gibi tartışılmayacak bir golcü arayışındaki Fenerbahçe’de gündem Artem Dyzuba. Adı yıllardır sarı lacivertlilerle anılan 33 yaşındaki Rus golcü için harekete geçildi. Kariyeri boyunca ülkesinde forma giyen ancak uzun süredir de Rusya dışına çıkmak isteyen 1.96’lık dev, Zenit’le sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı alınca Fenerbahçe devreye girdi. Rus medyasında yer alan haberlerde Sırp ekibi Kızılyıldız’ın da istediği Dyzuba’nın önceliğinin Fenerbahçe olduğu vurgulandı.

MERT RUSYA YOLCUSU

Dyzuba’nın 30 Haziran’da serbest kalacak olması, transfer hamleleri sınırlı Fenerbahçe için cezbedici bir durum. Avrupa hayali kuran golcünün Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle rotasını Türkiye’ye çevirmiş olması da sarı lacivertliler için avantaj. Bu arada Rusya’dan bir oyuncu gelirken Fenerbahçe de Rusya’ya bir oyuncu gönderebilir. Yusuf Yazıcı’nın salladığı Rusya’da birçok takım Mert Hakan Yandaş’la ilgileniyor. Bonservis geliri peşindeki sarı lacivertlilerin de 5-6 milyon avro bandında bir teklif karşılığında Mert Hakan’ın satışına sıcak baktığı biliniyor.

ÜLKESİNDEN ÇIKAMADI

Spartak Moskova’da başlayan kariyerinde Tom Tomsk, Rostov, Zenit, Ural ve Arsenal Tula gibi takımlarda top koşturan Artem Dyzuba, son dört sezondur Zenit’te. Adı yıllardır Avrupa kulüpleriyle anılmasına rağmen ülke dışına çıkmayan 33’lük golcü, kariyerinin son hamlesinde gurbete çıkmakta kararlı.

SOLUN KRALI FERDİ

Gerçek mevkiinin dışında bir sorumluluk üstlenen Ferdi Kadıoğlu, sergilediği performansla tavan yaptı. Sol bekte inanılmaz işlere imza atan 22 yaşındaki oyuncu, yakaladığı istatistiklerle o bölgenin gerçek oyuncularını gölgede bıraktı. Teknik heyet yönetime verdiği raporda, Ferdi varken takımın sol bek ihtiyacı olmadığını, Novak’ın da iyi bir rotasyon oyuncusu olduğunu vurguladı. Ferdi’nin istatistiklerindeki bir sol bek bulmak için 10 milyon avro civarında bir harcama yapılması gerektiğinin de altı çizildi.

Fenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu: Dyzuba çok yakın

DERBİDE FERDİ

> En çok ikili mücadeleye giren
> En çok ikili mücadele kazanan
> En çok pas arası yapan
> En çok top kapan
> Üçüncü bölgede en yüksek pas isabeti
> En çok sahipsiz top kazanan


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...