Son dakika Fenerbahçe haberi... Kim Min-jae, ameliyat edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Fenerbahçe haberi... Kim Min-jae, ameliyat edildi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Fenerbahçe haberi... Güney Koreli stoperi Kim Min-jae sezonu kapattı. 25 yaşındaki futbolcunun ülkesi Güney Kore'de ayak bileğinden bir operasyon geçirdiği açıklandı.

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae, ayak bileğinden operasyon geçirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Kim Min-jae, ülkesi Güney Kore'de ayak bileğinden bir operasyon geçirmiştir. Başarılı geçen operasyon sonrası oyuncumuzun tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadeleri kullanıldı.

ANTRENMANDA SAKATLANMIŞTI

Fenerbahçe'nin son 2 haftada oynadığı Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 30, tüm kulvarlarda 39 maçta Fenerbahçe forması giydi. Sarı-Lacivertliler'e eski teknik direktör Vitor Pereira'nın hediyesi olan Güney Koreli, gösterdiği performansla ligin en iyi stoperleri arasına girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...