Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor maçı kapalı gişe... Tribünler bu sezon ilk kez tam dolacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor maçı kapalı gişe... Tribünler bu sezon ilk kez tam dolacak

SPOR Haberleri  / İHA

Sivas şehri, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için geri sayıma geçti. Kırmızı-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Alanyaspor müsabakasında tribünler tamamen dolacak.

Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci ayağında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yarın oynanacak olan maç saat 20.30’da başlayacak.
Heyecan dolu rövanş karşılaşmasının kombine hariç tüm biletleri Sivas Belediyesi tarafından satın alınıp, taraftara dağıtılmış ve maçın biletleri kısa sürede tükenmişti. Kırmızı-beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstereceği mücadelede tribünler bu sezon ilk kez tamamen dolacak.

SİVASSPOR - ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Yiğido, finale çıkarsa tarihinde bir ilke imza atmış olacak. Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak. Akdeniz temsilcisini yarı finalin ilk ayağında 2-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, rövanş maçında rakibini geçip finale çıkma hayalini kuruyor. 

Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor maçı kapalı gişe... Tribünler bu sezon ilk kez tam dolacak

SİVASSPOR'A BERABERLİK YETİYOR

20 Nisan’da Alanya’da oynanan Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçını, Sivasspor 2-1 kazanmıştı. Kerem Atakan’ın son anlardaki golüyle galibiyete uzanan Yiğido, yarın akşam sahaya avantajlı çıkacak. Beraberlik bile final bileti için Yiğido’ya yetiyor. Alanya’nın tek farklı galibiyetlerinde karşılaşma uzatmaya gidecek.

Alanya, 2 ve daha farklı skorla kazanırsa tur atlayacak. Rıza Çalımbay'ın takımında bu mücadele öncesinde 2 eksik futbolcu yer alıyor. Sakatlığı bulunan Leke James ile kırmızı kart cezalısı olan Mustapha Yatabare takımını yalnız bırakacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...