Chelsea'nin yeni patronları ilk transfer hamlesini Aurelien Tchouameni ile yapmak istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Chelsea'nin yeni patronları ilk transfer hamlesini Aurelien Tchouameni ile yapmak istiyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manchester City ile PSG arasındaki Aurelien Tchouameni transfer yarışına Chelsea de dahil oldu... Premier League devinin Amerikalı yeni patronları ilk transfer bombasını 22 yaşındaki orta sahaya imza attırarak patlatmak istiyor.

Chelsea'nin yeni patronları ilk transfer bombasını Aurelien Tchouameni ile patlatmak istiyor... İngiliz basını, Avrupa devlerinin transfer listesinin üst sıralarındaki orta saha Tchouameni için Chelsea'nin Monaco'ya 75 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Roman Abramovich'in Londra ekibini 2.5 milyar dolar civarında bir rakama sattığı Amerikalı iş insanı Todd Boehly liderliğindeki konsorsiyum kesenin ağzını açtı. Maviler, bu yaz kaybedeceği Antonio Rüdiger, Marcos Alonso ve Cesar Azpilicueta gibi isimlerin yerini yeni yıldızlarla dolduracak.

TRANSFER PİYASASININ GÖZDESİ

Ligue 1'de özellikle bu sezon gösterdiği performansla parlayan Aurelien Tchouameni, Monaco'ya 2019-20 sezonunun devre arasında 18 milyon euroya transfer olmuştu. Bordeaux altyapısında yetişen Kamerun asıllı futbolcu, Fransa Milli Takımı'na kadar yükselip 8 kez forma giydi.

"Yeni Kante" olarak gösterilen Tchouameni ile Manchester City de yakından ilgileniyor. Kaptan Fernandinho'nun yerini bu futbolcuyla doldurmak isteyen Pep Guardiola, transferde zorlu rakiple karşı karşıya kaldı... Chelsea'de Rüdiger'in Real Madrid'e, Alonso ve Azpilicueta'nın Barcelona'ya bedavaya gitmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...