Türkiye Kupası'nda ilk finalist Kayserispor oldu

Düzenleyen:
Türkiye Kupası'nda ilk finalist Kayserispor oldu

SPOR Haberleri

Yarı final rövanşında açılışı Nwakaeme (pen.) yaptı... İkinci yarıda oyuna giren Emrah Başsan beraberliği sağladı... Hosseini ev sahibini öne geçirdi... Bakasetas tabelayı eşitlese de Emrah tekrar sahne aldı... Yıldız oyuncunun kazandırdığı penaltıyı Thiam gole çevirdi.... Kapanışı yine Emrah yaptı... KAYSERİ FİNALDE...

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve sezonu çifte kupayla tamamlamak için gözünü Türkiye Kupası'na diken Trabzonspor, final için sahasında 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Kayserispor'a konuk oldu. Maçın başında öne geçerek büyük bir avantaj elde eden bordo-mavili takım son iki dakikasına tur biletiyle girdiği maçta Emrah Başsan'ı durdurmayı bir türlü başaramayınca, iki kupa hayali Kayseri'de son buldu: 4-2.

Türkiye Kupası'nda ilk finalist Kayserispor oldu

EVLAT KURŞUNU

Henüz ilk dakikada Cornelius'un yaptığı kafa vuruşu Carole'ün eline çarpınca penaltı kazanan Trabzonspor'da topun başına geçen Nwakaeme takımını öne geçirdi: 1-0. İkinci yarıda ise bambaşka bir Kayseri vardı. Maçın 48. dakikasında Mustafa'nın pasında topla buluşan Emrah açıyı bulur bulmaz tabelayı eşitledi: 1-1. Bu gol sonrası sahneye eski Trabzonsporlu Hosseini çıktı ve kornerden gelen topla takımını öne taşıdı: 2-1.

EMRAH MÜTHİŞ OYNADI

Maçın son dakikaları büyük çekişmeye sahne olurken, 82'de sahneye Bakasetas çıktı. Yusuf'un kaleciden seken topunu iyi takip eden Yunan yıldız skoru 2-2 yaptı. Son kozlarını oynayan Kayserispor'da Thiam 90'da Emrah'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda turu dengeledi: 3-2. Duraklamalarda sahne alan Emrah merkezden taşıdığı topla sert vurdu ve Uğurcan'ı bir kere daha mağlup ederek takımını finale taşıdı: 4-2.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...