Kayserispor finalde.... Hikmet Karaman'dan seferberlik çağrısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayserispor finalde.... Hikmet Karaman'dan seferberlik çağrısı

SPOR Haberleri  / İHA

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u eleyen Kayserispor gözünü şampiyonluğa dikti. Teknik direktör Hikmet Karaman, İstanbul'da oynanacak final için seferberlik çağrısı yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'la eşleşen Kayserispor, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybetmişti... Bordo-Mavililer'e bu sezon ligde de diş geçiremeyen Sarı-Kırmızılılar, evindeki rövanş maçında da henüz 2. dakikada kalesinde golü gördü. 85'te 2-2 olan maçı 4-2 kazanmayı bilen Kayseri ekibi adını finale yazdırdı. Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç sonu yaptığı açıklamada finali tartışmasız hak ettiklerini söyledi.

"KAZANMAYI TARTIŞMASIZ HAK ETTİK"

Karaman şöyle konuştu:

“Abdullah hocayı ve Trabzonspor’u şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyoruz. Daha 40. saniyede 1-0 geriden geliyoruz, ilk maçtaki skoru da koyarsak 2-0 geriden geliyor bu oyuncular. İlk 45 dakika bana göre 3-1 içeride olmamız gerekiyordu. Ama oyundan kopmadık, müthiş mücadele ettik. Finali ve bu maçı kazanmayı tartışmasız hak ettik. Hakemlere de teşekkür etmek lazım, ne olursa olsun. Şüpheye meal verecek bir maç oldu mu bilmiyorum, iyi bir maç oldu. Kayseri şehrimiz bunu hak etti, final oynamayı hak etti. Tabii finale gidecek takım da saygı duyuyoruz. Çalışmaya devam. Kayserili işadamları, bürokratlar, siyasiler İstanbul’da oynanacak maçta herkes seferberlik yapmalı. Taraftarımız oraya yığılmalı. Bu günkü coşkuyu gördünüz. 1-0 mağlup olmamıza rağmen taraftar bizi müthiş destekledi oyuncular karşılığını verdi."

Kayserispor finalde.... Hikmet Karaman'dan seferberlik çağrısı

BERNA GÖZBAŞI: KUPAYI KAYSERİ'YE GETİRECEĞİZ

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ise "Biz bugün buraya Türkiye’nin lokomotif kulüplerinden Fenerbahçe, geçen yılın şampiyonu Beşiktaş ve bu senenin lig şampiyonu Trabzonspor’u eleyerek, finale yükseldik. Ben bu galibiyet için teknik heyeti bütün futbolcularımı ve Kayserispor camiasını kutluyorum. İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...