Enes Ünal: Messi değilsen tek başına bir şey yapman çok zor... Getafe'yle birlikte yükseldim

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Enes Ünal: Messi değilsen tek başına bir şey yapman çok zor... Getafe'yle birlikte yükseldim

SPOR Haberleri  / AA

La Liga'da gol krallığı yarışında 3. sırada yer alan milli foırvet Enes Ünal, hakkında çıkan transfer haberleri için "Tabii bazı şeyler, bazı ilgiler oluşuyor ama daha sezon bitmedi, çok erken. Üç yıl daha sözleşmem var. Serbest kalma bedelim çok yüksek" dedi. Getafe'nin yıldızı hocası Flores için ise "Cenaze gibi bir soyunma odasını alıp hayata döndürdü" yorumunda bulundu

Getafe'de bu sezon attığı 15 golle dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Enes Ünal, kendisiyle ilgilenen takımlar bulunduğunu ancak Madrid'de çok mutlu olduğunu söyledi.

La Liga gol krallığı yarışında 26 gollü Karim Benzema ve 17 golü bulunan Iago Aspas'ın ardından 3. sırada yer alan Enes, Getafe'nin maçlarını oynadığı Coliseum Alfonso Perez Stadı'nda, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Sezona kötü başladıklarını ancak Quique Sanchez Flores'in göreve gelmesiyle çıkışa geçtiklerini hatırlatan Enes Ünal, "Benim de performansım takımla doğru orantılı şekilde gitti. Sezona ben de kötü başladım. Ondan sonra hocamız değişti. Yeni gelen hocayla birlikte gerçekten inanılmaz bir enerji yakaladık. Bu bana da çok büyük bir katkı sağladı. Ben de bunun ekmeğini yiyorum. Futbolda hiçbir zaman özellikle forvet olarak tek başına gol atmak çok zor bir iş, Messi ya da o tarz bir oyuncu değilsen bu gerçekten çok zor. O yüzden takımın bunda çok büyük bir katkısı var." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, "Getafe ile 2025'e kadar sözleşmen var. Bu performansın sonrasında transfer teklifleri alıyor musun?" sorusunu, "Tabii bazı şeyler, bazı ilgiler oluşuyor ama daha sezon bitmedi, çok erken. Benim ve takımım için en önemli şey bu sene ligde kalmak. Ona ulaştıktan sonra oturulur, konuşulur. Kulüp ne istiyor? Çünkü 3 yıl daha sözleşmem var. Serbest kalma bedelim çok yüksek bir rakam. Burada ben ve ailem mutluyuz. O yüzden bu hep birlikte oturulup konuşulacak bir şey." şeklinde yanıtladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...