Gaziantep FK Erol Bulut yönetiminde yola devam etme kararı aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Gaziantep FK Erol Bulut yönetiminde yola devam etme kararı aldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son 13 lig maçında 1 galibiyeti bulunan, 7 maçtır kazanamayan ve futbolcularla sorun yaşayan teknik direktör Erol Bulut'un gelecek sezon da Gaziantep FK'nın başında olacağı açıklandı.

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonda da teknik direktör Erol Bulut ile yola devam kararı aldı. Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Erol Bulut ile 2022-2023 sezonu planlamalarına başlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Yeni sezon öncesi alınan kararlar neticesinde profesyonel futbol takımımızın 2022-2023 sezonu planlaması, kadro yapılanması, sezon organizasyonları ve kulübümüz hedeflerine sağlam adımlarla ulaşabilmesi adına tüm çalışmalar başlamış bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

FUTBOLCULAR KAZAN KALDIRMIŞTI

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bu yaz Güneydoğu ekibinin başına geçen başarılı çalıştırıcı, özellikle iç saha maçlarındaki performansıyla dikkat çekti. Aynı başarıyı deplasman maçlarında gösteremeyen Erol Bulut, bu yüzden çok eleştirildi. Gaziantep FK, 36 haftada topladığı 43 puanla 16. sırada...

Futbolcularla sorunlar yaşayan 47 yaşındaki teknik direktörün görevden ayrılması bekleniyordu. Son 13 lig maçında 1 galibiyeti bulunan ve 7 maçtır kazanamayan Bulut'un arkasında durulması "sürpriz karar" olarak yorumlandı.

Gaziantep FK Erol Bulut yönetiminde yola devam etme kararı aldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...