Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Medipol Başakşehir Danijel Aleksic’le 3 yıl uzattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Medipol Başakşehir Danijel Aleksic’le 3 yıl uzattı

SPOR Haberleri  / İHA

Medipol Başakşehir'den iç transferde 3 yıllık imza... 2019'da takıma katılan Sırp forvet Danijel Aleksic’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi uzatıldı.

Medipol Başakşehir, Sırp futbolcusu Danijel Aleksic’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini, 2024-2025 sezonu sonuna dek uzatıldığını açıkladı.

Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Danijel Aleksic’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi, 2024-2025 sezonu sonuna dek uzatılmıştır. Sırp futbolcumuzun imza törenine Başkanımız Göksel Gümüşdağ katıldı. Geldiği günden bu yana özverisi ve sahadaki mücadelesiyle dikkat çeken, tarihi şampiyonluğumuza da önemli katkılarda bulunan Danijel Aleksic’e kulübümüzde başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

MALATYA'DA PARLADI

Süper Lig'de adını Yeni Malatyaspor forması giydiği dönemde duyuran Sırp forvet, 2018-19 sezonunda transfer olduğu Malatya ekibine 3.8 milyon euro kazandırarak Al Ahli'ye transer olmuştu. Başakşehir ise 31 yaşındaki futbolcuyu bedavaya almıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon Süper Lig'de 30 maçta 6 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Medipol Başakşehir Danijel Aleksic’le 3 yıl uzattı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...