Diego Costa, Falcao'yu solladı Forlan'ı egale etti

Diego Costa, Falcao'yu solladı Forlan'ı egale etti

SPOR Haberleri

Atletico Madrid forması altında 5 maç üst üste gol atmayı başaran Costa, Falcao'nun kulüpte 2 sezonda sergileyemediği bir performansa imza attı.

Diego Costa, La Liga'nın 8. haftasında Celta Vigo ağlarını da boş geçmeyip fileleri havalandırma serisini 5 maça çıkarırken, böylece Diego Forlan'ın elinde bulundurduğu Atletico Madrid tarihinde ligde üst üste gol atma rekorunu egale etti. Costa, Atletico Madrid'in Vicente Calderon'da konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-1 yendiği maçta takımının 2 golünde de sahneye çıkan isim oldu. Böylece 25 yaşındaki Brezilyalı forvet, Atletico Madrid'in eski oyuncusu Uruguaylı yıldız Diego Forlan'ın 2008-2009 sezonunda gol krallığı tacını taktığında yakaladığı serinin bir benzerini gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesinde Monaco'ya transfer olan Radamel Falcao'nun Atletico Madrid forması ile ligde böyle bir serisi bulunmazken, Diego Costa, bu sezon ligde geride kalan 8 haftada attığı 10 gol ve yaptığı 1 asistle deyim yerindeyse Kolombiyalı forvetin pabucunu dama attı. Öte yandan Diego Costa, La Liga'da gol krallığı yarışında da zirvenin tek sahibi olarak tahta kuruldu. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...