Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PFDK'den Beşiktaş'a şok: 407 bin lira para cezası verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PFDK'den Beşiktaş'a şok: 407 bin lira para cezası verildi

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 407 bin lira para cezası verildiğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıkladı. Bu kapsamda Fenerbahçe maçında yaşanna olaylar nedeniyle kurula sevk edilen Beşiktaş'ın 407 bin lira para cezası aldığı öğrenildi.

FENERBAHÇE MAÇI BAŞLARINI YAKTI

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan derbide Beşiktaş'a, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu maçta 8. kez olmasından dolayı 350 bin lira, taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 48 bin lira ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9 bin lira olmak üzere toplamda 407 bin lira para cezası uygulandığı bildirildi. Ayrıca bazı taraftarların bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edildiği aktarıldı.

Kurulun, Atakaş Hatayspor'a da 32 bin lira para cezası verdiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...