Balotelli takım arkadaşını tekme tokat dövdü

Balotelli takım arkadaşını tekme tokat dövdü

SPOR Haberleri

Adana Demirspor tesislerinde takım arkadaşı Yunus Akgün'ü tekme tokat döven Mario Balotelli gönderildi.

Ömer Faruk Ünal

Mario Balotelli diye yazılır, olaylarıyla gündem olur. Gittiği her kulüpte disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken İtalyan oyuncunun formasını giydiği Süper Lig ekibi Adana Demirspor’daki macerası kısa sürdü. Tesislerde takım arkadaşı Yunus Akgün’ü tekme tokat döven 31 yaşındaki oyuncu güçlükle sakinleştirildi. Genç ismin yüzünün kan revan içinde kaldığı öğrenildi.

İKİ YILI DAHA VARDI

Adana Demirspor Tesislerinin kapı ve pencerelerine de zarar veren Mario Balotelli için Adana Demirspor yönetimi acil olarak toplandı. 2024’e kadar mukavelesi olmasına rağmen ünlü forvet ile yolların ayrılmasına karar verildi. Aynı Balotelli’nin 20 gün önce de Adana’da kaldığı otelin kapı ve pencerelerini kırdığı ve disiplinsiz davranışlarına devam ettiği ortaya çıktı.

BAŞKANDAN JET YALANLAMA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, konuyla ilgili olarak "Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular" ifadelerini kullandı. Akdeniz ekibi Yunus Akgün ile Balotelli'nin bir arada olduğu bir görsel paylaşabilecek mi merak ediliyor...

 


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...