Beşiktaş'ta Göztepe deplasmanı öncesi kaleci Ersin Destanoğlu sakatlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'ta Göztepe deplasmanı öncesi kaleci Ersin Destanoğlu sakatlandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 37. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu antrenmanda sakatlandı. Milli kaleci ve Pjanic İzmir'e götürülmüyor.

Süper Lig'de sezonu kalan 2 maçını kazanarak kapatmak isteyen Beşiktaş'ta Göztepe deplasmanı öncesi kaleci Ersin Destanoğlu ve yıldız orta saha Miralem Pjanic sakatlandı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın 13.05.22 tarihindeki idmanında sağ ayak bileğinde rotasyonel yaralanma nedeni ile ağrısı olan oyuncuncumuz Ersin Destanoğlu’nun yapılan değerlendirmesinde ayak bileğinde dış bağ grubunda (AİTFL) gerilme ve kanama saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

Futbolcumuz Miralem Pjanic’te üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

KALE EMRE BİLGİN'E EMANET

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Göztepe deplasmanında kalede Emre Bilgin'i oynatacak. Bu sezon ligde 10 maçta kalesini gole kapatan 21 yaşındaki Ersin'in yerine 18 yaşındaki Emre Bilgin kaleye geçecek. Genç kaleci bu sezon 30. haftadaki Hatayspor maçında da kaleye geçmiş, Beşiktaş rakibiyle evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Beşiktaş'ın kamp kadrosu:

Beşiktaş'ta Göztepe deplasmanı öncesi kaleci Ersin Destanoğlu sakatlandı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...