Sörloth transferinde son durum... Menajeri İstanbul'dan mutlu ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Sörloth transferinde son durum... Menajeri İstanbul'dan mutlu ayrıldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Alexander Sörloth'un menajerinin İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ve Beşiktaş yetkilileriyle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Norveçli golcü Süper Lig'e dönüyor...

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un eski santrforu Alexander Sörloth'un menajeri İstanbul'a gelerek iki kulübün yetkilileriyle ayrı ayrı görüştü. Sörloth transferi görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Vole'ye göre; futbolcusu için yıllık 2.5 milyon euro maaş beklentisi olan menajer Morten Wivestad görüşmeden memnun ayrıldı.

Sörloth transferinde son durum... Menajeri İstanbul'dan mutlu ayrıldı

LEİPZİG KAÇ PARA İSTİYOR?

Bonservisi Almanta'nın Leipzig kulübünde bulunan 26 yaşındaki golcü için 8 milyon euro isteniyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Almanlarla pazarlık etmesi beklenirken, Norveçli'nin de kız arkadaşını "Orası Trabzon değil, İstanbul. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri" diyerek yeniden Türkiye dönmek için ikna ettiği aktarıldı.

LA LİGA'DA HÜSRAN

Geçen yaz satın alma opsiyonuyla Real Sociedad'a kiralanan Sörloth 41 maçta 7 gol atabilince İspanyollar transferden vazgeçti. Süper Lig'de bir sezonda 33 gol atan pivot santrfor, kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için geri dönmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın tavan maaş limitini bu transfer için zorlaması bekleniyor. Fenerbahçe'de ise gözler yeni teknik direktörde..

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...