Fenerbahçe transfer haberleri... Jose Callejon iddiaları asılsız çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe transfer haberleri... Jose Callejon iddiaları asılsız çıktı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe transfer haberleri...İtalyan basınının Fenerbahçe'ye yazdığı 35 yaşındaki İspanyol sağ kanat oyuncusu Jose Callejon iddiaları asılsız çıktı.

İtalya kaynaklı TuttoMercato isimli internet siten Fiorentina'dan sezon sonunda ayrılacak olan Jose Callejon'un Espanyol ve Granada ile birlikte Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğunu yazdı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in 35 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu iddiası asılsız çıktı. 

Real Madrid altyapısından yetişen Callejon 2013-2020 yılları arasında Napoli forması giymiş ve İtalyan ekibiyle özdeşleşmişti. İspanya basını tecrübeli ismin ülkesine dönüp futbolu bırakacağını yazdı.

MESUT ÖZİL MEKSİKA'YA MI GİDİYOR?

Meksika basını, Necaxa'ın ortakları arasında yer alan Mesut Özil'in yeni sezonda kırmızı-beyazlı ekipte forma giyebileceğini yazmıştı. Sezon ortasında kadro dışı bırakılan "Yüzyılın transferi"nin takımdaki geleceği merak ediliyordu. Sarı-Lacivertli yönetime yakın kaynaklara göre, yeni teknik direktör Jorge Jesus'un bu konuda kararı başkan Ali Koç'a bıraktığı, Koç'un da Mesut'la yolları ayırmak istediği öğrenildi. 

Fenerbahçe transfer haberleri... Jose Callejon iddiaları asılsız çıktı

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...