İşte taraftar, işte şampiyon!

İşte taraftar, işte şampiyon!

SPOR Haberleri

Bir yanda krallık tacını takan bordo mavililer diğer yanda küme düşen Altay vardı. Karadeniz ekibi, kutlama havasındaki mücadeleyi İbrahim Öztürk (k.k.) ve Nwakaeme'nin penaltısıyla kazandı

UĞUR AKTAN

Süper Lig'de şampiyonluğunu kendi stadında, kendi taraftarı önünde ilan eden Trabzonspor, İstanbul'daki taraftarlarıyla buluştuğu karşılaşmada küme düşen Altay ile karşı karşıya geldi. Lige altı maçta dört galibiyetle giren İzmir ekibi karşısında maç boyunca topa sahip olan bordo-mavili takım sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren gol Nwakaeme'nin penaltısıyla geldi. Maçta perde 19. dakikada Serkan Asan'ın sağ kanattan yaptığı ortada İbrahim Öztürk'ün ters bir vuruşuyla açıldı.

İşte taraftar, işte şampiyon!

PENALTI TEKRARLANDI

Altay adına Andre Poko 39. dakikada Martin Rodriguez'in pasıyla golle burun buruna gelse de bu fırsatı değerlendiremedi. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Altay, 70'te Şilili hücum oyuncusu Martin Rodriguez'in ceza sahası dışından çektiği sert şutla skora dengeyi getirdi: 1-1. Son bölümüne bu skorla girilirken, Trabzonspor 84'te penaltı kazandı. Topun başına geçen Nwakaeme'nin şutunu kaleci Cihan çıkartsa da tecrübeli kalecinin vuruştan önce çizgiyi terk ettiği gerekçesiyle topun başına tekrar geçen Nijeryalı skoru belirledi: 2-1.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...