Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray’da Dursun Özbek çıkışı! Seçimler için adaylığını koydu

Düzenleyen:
Galatasaray’da Dursun Özbek çıkışı! Seçimler için adaylığını koydu

SPOR Haberleri

Galatasaray seçime doğru giderken kimin aday olacağı tartışmaları sürüyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte 11 Haziran’da yapılacak olan seçim için eski başkanlardan Dursun Özbek’in aday olacağı belirtildi. Camiadan gelen yoğun baskı sonrası Özbek gelen teklifi kabul etti.

Seçim sürecine giden Galatasaray’da adaylar netleşmeye başladı. Camiadan gelen yoğun baskıya karşılık eski Başkan Dursun Özbek adaylık için çalışmalara başladı. 

SEÇİM KADROSUNU OLUŞTURMAYA BAŞLADI 

Dün gün içinde Galatasaray camiasından birçok isim Dursun Özbek’i ziyarete gitti. Konuşulan konulara göre güçlü bir liste ve aday olarak uzun süredir çalışan Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu’nun da yer alacağı bir ekip kurulması önerildi.

ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 

Eski Başkan Dursun Özbek, Galatasaray’da liste çalışmaları için mesai çalışmalarına başladı. Olumsuz bir durum olmazsa Dursun Özbek, 11 Haziran’da aday olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...