Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Miralem Pjanic'e hani hastaydın tepkisi ve Dybala'nın göz yaşları...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Miralem Pjanic'e hani hastaydın tepkisi ve Dybala'nın göz yaşları...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Miralem Pjanic'in hastayım diyerek Göztepe deplasmanında gitmemesi ancak uçağa atlayıp Juventus'un maçına gitmesi taraftarın tepkisini çekti... Juve'de Dybala veda ederken Pjanic ve menajeri lobi yapmayı sürdürüyor.

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in "hastayım" numarasına kulübün de alet olması tepki çekti... Göztepe deplasmanı önce sağlık bilgilendirmesi yapan Siyah-Beyazlı kulüp, kaleci Ersin Destanoğlu'nun sakatlığı, Pjanic'in ise üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle İzmir'e götürülmeyeceğini açıklamıştı. Pjanic'in eski takımı Juventus'un Lazio ile oynadığı sezonun son iç saha maçına gitmesi olay oldu.

HANİ HASTAYDIN?

Juventus kulübü Pjanic ile birlikte eski yıldızlarından Marchisio, Pepe ve Barzagli'nin stattan poz verdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Beşiktaşlı taraftarlar ise "Hani hastaydın?" diye tepki gösterdi. 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun önümüzdeki sezon Serie A'ya geri dönmek istediği ve Juventus yönetimine yakın olacağı bu organizasyonu kaçırmak istemediği için Beşiktaş yönetiminden özel izin aldığı öğrenildi.

Miralem Pjanic'e hani hastaydın tepkisi ve Dybala'nın göz yaşları...

BU MİSAFİRLİK UZADI

Bu yaz transferin son günü "Fırsat transferi" olarak Barcelona'dan kiralanan Pjanic, heyecan oluştursa da beklentileri karşılayamadı. Özellikle Sergen Yalçın döneminden sonra gölge boksu yapmayı tercih eden yıldız isim Siyah-Beyazlı formayla gol sevinci yaşayamadı.

Ümraiye'deki son günlerini geçiren tecrübeli futbolcu Devler Ligi'nde 2 asist yapmıştı.

Miralem Pjanic'e hani hastaydın tepkisi ve Dybala'nın göz yaşları...

DYABALA'NIN GÖZ YAŞLARI

Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala, Torino'ya 1-1'lik Lazio maçıyla veda etti. Sözleşmesi uzatılmayan 28 yaşındaki futbolcunun 7 sezonluk Juve macerası sona erdi. Yıldız forvet oyundan çıkarken hüngür hüngür ağladı. Futbol kariyerine Premier League'de devam etmesi beklenen Dybala'nın ekrana yansıyan göz yaşları sosyal medyayı salladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...