Martin Skrtel 37 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

Düzenleyen:
Martin Skrtel 37 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

SPOR Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir formaları giyen Slovak stoper Martin Skrtel, sezon sonunda kariyerini noktalayacağını açıkladı.

Martin Skrtel 37 yaşında futbolu bırakma kararı aldı... Kulübü Spartak Trnava'nın YouTube kanalına yaptığı açıklamayla emeklilik kararını duyuran tecrübeli stoper, 21 Mayıs'ta Dunajska Streda ile oynayacakları lig maçında son kez sahaya çıkacağını belirtti.

Trencin, Zenit, Liverpool, Fenerbahçe, Atalanta ve Medipol Başakşehir'de forma giyen Skrtel, Ağustos 2021'de Spartak Trnava'ya imza atarak 17 yıl sonra ülkesine dönmüştü. Rusya ve Türkiye'de birer lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli oyuncu, 4 kez yılın en iyi Slovak futbolcusu seçilmişti.

LİVERPOOL'DAN FENERBAHÇE'YE

2016 yazında 6 milyon euro bonservis ödenerek Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Skrtel, 2019'da son verdiği Slovakya Milli Takımı kariyerinde ise 104 maça çıkıp, 6 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...