Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona Kulübü Başkanı Laporta'dan beklenmedik Mbappe açıklaması: İstediği meblağ dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Barcelona Kulübü Başkanı Laporta'dan beklenmedik Mbappe açıklaması: İstediği meblağ dudak uçuklattı

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona Kulübü Başkanı Laporta, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen yıldız isim Mbappe'nin sezon başı için net 50 milyon avro talep ettiğini açıkladı.

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, Fransa'nın Paris Saint Germain takımındaki sözleşmesi sona eren Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin sezon başına net 50 milyon avro istediğini ileri sürdü. Laporta, Katalonya radyosuna verdiği demeçte, "Mbappe net 50 milyon avro istiyor. Mbappe, süper üst bir düzeyde ama Şampiyonlar Ligi'ni de kazanamadı. Bunu da hesaba katmak gerek." dedi.

"BÖYLE BİR ÖDEME YAPMAYACAĞIZ"

Barcelona olarak 25, 30 veya 40 milyon avro net yıllık maaşlar veremeyeceklerini kaydeden Laporta, "Böyle bir para ödemek, Barcelona'da forma giyen ve futbol dünyasında referans olan futbolculara karşı hakaret olur. Bir daha asla bu tip bir çılgınlık olmayacak. Böyle bir ödeme yapmayı istemiyoruz ve yapmayacağız." şeklinde konuştu.

Katalan kulübünün başkanı, geleceği belirsiz olan takımdaki Ousmane Dembele için ise "Barcelona'da kalmak istese de bizimkinden daha iyi olan ve onu daha fazla cezbedecek seçenekler sunulduğunu düşünüyor." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...