Vida’dan Beşiktaş'a veda

Vida’dan Beşiktaş'a veda

SPOR Haberleri

Yıllık 3 milyon avro kazanan ve sözleşmesi biten 33 yaşındaki Hırvat oyuncu siyah beyazlı kulüpteki kariyerine nokta koyuyor.

Ve Kara Kartal’da durumu ortada olan Domagoj Vida kararını verdi: Ayrılık. 4 Ocak 2018’de Beşiktaş’a gelen ve yıllık 3 milyon avroluk garanti ücretiyle en fazla kazanan futbolcuların başında gelen Hırvat stoper, ‘Kartal Yuvası’nda kalmadı. Yönetimin indirimli teklifini kabul etmeyen Hırvat oyuncu, takım arkadaşlarına yeni sezonda olmayacağını söyledi. Vida, tesis çalışanları ve personelle vedalaşmaya başladı.

ÇEBİ TEKRAR ADAY

Bedelsiz olarak alınan ve siyah beyazlı kulüpte güzel günler geçiren Hırvat oyuncunun yeni adresi neresi olacak merak konusu. Ki Domagoj Vida’ya yaşı 33 olsa da İngiltere ve İtalya’dan ciddi teklifler vardı. Bonservisinin elinde olması da avantaj. Bu arada siyah beyazlılarda 29 Mayıs Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi, adaylık başvurusunda bulundu.

ÜÇ KUPA GÖRDÜ

Vida, 4,5 senedir formasını giydiği siyah beyazlı kulüpte bir lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa kazandı.

Vida’dan Beşiktaş'a veda

GHEZZAL DOSTLUK YEMEĞİNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmî ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'a Külliye'de dostluk yemeği verdi. Yemeğe katılan Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'ın Erdoğan'la sıkı bir futbol sohbetine daldığı görüldü.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...