Son dakika... Ahmet Nur Çebi: Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız.

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika... Ahmet Nur Çebi: Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız.

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi. Çebi, hakemlerle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu....

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Hakemlerle ilgili masaya yumruğunuzu vurduğunuzda hakem problemi çözülseydi 50 yıldır çözülürdü. Sorun hakemlerin kendilerinde, MHK'nin değişmesinde değil. Eski hakemler gitmeli"  dedi.

Merkez Hakem Kurulu tarafından sezon devam ederken aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus gibi isimlerin de bulunduğu 13 hakem "tasfiye" edilmişti. Bu sezon hakem kararları nedeniyle çok puan kaybettiklerini hatırlatan Çebi, "Bu operasyonu ben yaptırtmadım. Ben sadece ifade ettim. Ben hakemlerle ilgili bir şey yapmıyormuşum algısı oluşturuluyor. Hakemlerin tasfiyesi doğru karardı ama eksikti. Hepsi gitmeliydi" diye konuştu.

GÜMÜŞDAĞ'A GÖNDERME

Cüneyt Çakır, Süper Lig'de görev yapmayan yeniden başlamış ve Başakşehir maçında başkan Göksel Gümüşdağ tarafından çiçeklerle karşılanmıştı. Çebi bu durumu da eleştirerek hakem konusunda şunları söyledi:

"Kurullar başkalarının kurulları ve devam ediyorlar. Beşiktaş maçının tekrarı gerekirken devam dediler. Kararın sonuca etki etmediğini falan söylemişler. Tahkim'in de değişmesi lazım. TFF'den başlayarak bütün kurumlar değişsin. Umarım o kararı veren tahkim kurulu yeni sezonda yerinde olmaz."

"Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. TFF'nin bütün kurumlarına sesleniyorum. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız. Hakemlerle ilgili bağırdığınızda problemi çözebilseydiniz bugün halen bu problem olur muydu? Bir şeyin çözülebilmesi için gidip konuşacaksınız. Ben Beşiktaş'ın menfaatlerini korumam gereken yerde korudum. Bundan fazlası şova girer."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...