Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfaspor Adana Demirspor karşılaşmasında puanlar paylaşıldı

Şanlıurfaspor Adana Demirspor karşılaşmasında puanlar paylaşıldı

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor ile Şanlıurfaspor arasındaki karşılaşmada 2-2'lik eşiktlik sağlandı.

PTT 1. Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor evinde Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Adana Demirspor 18. dakikada penaltıdan Erçağ Evirgen'in golü ile öne geçerken, Şanlıurfa 20. dakikada Youssef Yeşilmen ve 50. dakikada Sercan Yıldırım'ın golleri ile üstünlüğü yakaladı. Erçağ Evirgen'in 51. dakikada attığı gol 2-2 beraberliği getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor puanını 13 yaptı ve 6. sıraya yerleşti. Adana Demirspor ise 9 puanla 10. sırada yer aldı. PTT 1. Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor, Adanaspor ile derbiye çıkacakken, Şanlıurfaspor ise evinde Boluspor'u konuk edecek.
Stat: 5 Ocak
Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Akçit, Cumhur Altay
Adana Demirspor: Emre, Özgür, Erçağ, Raşit (Dk. 61 Gökay), Rajnoch, Efe (Dk. 81 Atilla), Birol, Kerem, Burak, Mehmet, Kouemaha (Dk. 69 Kamil)
Şanlıurfaspor: Fevzi, Sedat, Mehmet, Youssef (Dk. 87 Mehmet Ozan), Sercan (Dk. 81 Banahene), Onur Güney, Engin, Onur Akbay, İsmail, Abdulhamit, Sankoh (Dk. 66 Murat) nbsp;
Goller: Dk. 18 (penaltıdan) ve Dk. 51 Erçağ (Adana Demirspor), Dk. 20 Youssef, Dk. 50 Sercan (Şanlıurfaspor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Birol, Dk. 40 Burak, Dk. 57 Efe, Dk. 89 Kerem, Dk. 90 Erçağ (Adana Demirspor), Dk. 40 Onur Güney, Dk. 53 Sedat, Dk. 83 Fevzi, Dk. 90+2 Banahene (Şanlıurfaspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...