Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü İlker Püren oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü İlker Püren oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı'yla şampiyon tamamlanan sezonun ardından gelecek sezonun yapılanması sürüyor... Yeşil-Siyahlılar'da teknik direktörlüğe İlhan Püren getirildi.

Spor Toto 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor'un teknik direktörlüğüne getirilen İlker Püren, taraftara kavuşmayı ve yaşanacak zaferleri iple çektiğini bildirdi.

Püren, sosyal medya hesabından "Merhaba Sakaryaspor" başlığıyla yaptığı paylaşımda, Türkiye futbolunun önemli kulüplerinden biri olan Sakaryaspor'la anlaştığını anımsattı.

Kendisini bu göreve layık gören kulüp başkanı Cumhur Genç ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ileten Püren, "Büyük Sakaryaspor taraftarına kavuşmayı ve birlikte yaşayacağımız zaferleri iple çekiyorum." ifadesini kullandı.

İLHAN PÜREN KİMDİR?

1983 Ankara doğumlu İlhan Püren, geçen sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ankaraspor'u çalıştırdı. TFF 1. Lig'de Keçiörengücü deneyimi de olan Püren, Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapmıştı. 38 yaşındaki çalıştırıcının yardımcı antrenörlük kariyerinde BB Erzurumspor, Adanaspor, Sivasspor ve Samsunspor gibi takımlar da bulunuyor.

Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü İlker Püren oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...