Mbappe'den Real Madrid'e yüz yılın golü! Fransız yıldız ters köşeye yatırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mbappe'den Real Madrid'e yüz yılın golü! Fransız yıldız ters köşeye yatırdı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Real Madrid ile PSG arasındaki Mbappe savaşında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı... İspanyol deviyle anlaşması beklenen 23 yaşındaki süper yıldızın Paris'te kalmaya daha yakın olduğu ortaya çıktı.

Kylian Mbappe transferinde flaş iddia... PSG ile sözleşmesi sona erecek olan 23 yaşındaki Fransız yıldızın Real Madrid'e imza atması bekleniyordu. İspanyol deviyle yaptığı görüşme olumlu geçen Mbappe, rekor bir imza parasıyla Madrid'in yolunu tutacaktı.

PSG KULÜBÜN ANAHTARINI VERİYOR

Tüm transfer raporları bu yöndeyken bugün İtalyan transfer uzmanı

, Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain'le yeni sözleşme imzalamak üzere olduğunu iddia etti. Fransız basını da dün çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. PSG yönetimi süper yıldızın takımda kalması için teknik direktör belirleme dahil kulüpteki pek çok yönetim mekanizmasını Mbappe'nin emrine verecek. 

REAL MADRİD HAALAND'I DA ALAMADI

Mbappe'yi geçen yaz 150 milyon euro bonservis teklif etmesine rağmen alamayan Real Madrid, bu kez de oyuncunun tercihini PSG'den yana kullanması halinde büyük bir prestij kaybına uğrayacak. Florentino Perez'in başkanlığını yaptığı "100 yılın kulübü" kısa süre önce de Erling Haaland transfer savaşını Manchester City'ye kaybetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...