Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lille kulübü son maçına çıkan Kral Burak Yılmaz'a böyle veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Lille kulübü son maçına çıkan Kral Burak Yılmaz'a böyle veda etti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Burak Yılmaz iki sezondur formasını giydiği Lille'e veda etti... Dün oynana Rennes maçında son kez Lille forması giyen 36 yaşındaki santrforu tribünler ayakta alkışladı. Fransız kulübü sosyal medya hesaplarından Burak Yılmaz'a veda videosu paylaştı. Kral'ın duygusal anları bir kez taraftarı gönlünden taht kurmasına neden oldu.

PSG'nin şampiyonluğuyla sonuçlanan Ligue 1'de 38. ve son hafta maçları dün oynandı. Evinde Rennes ile 2-2 berabere kalan geçen sezonun şampiyonu Lille, 55 puanla 10. sırada sezonu tamamladı. Milli golcü Burak Yılmaz maça ilk 11'de başladı ve son kez Lille forması giydi. 81 dakika sahada kalan tecrübeli santrfor oyundan çıkarken ayakta alkışlandı.

BURAK YILMAZ'A VEDA VİDEOSU

Burak Yılmaz kendisi için hazırlanan veda videosunda "Türkiye'de çok şampiyonluklar yaşadım ama Fransa'ya gelip PSG'nin önünde şampiyon olmak ayrı bir mutluluktu ve bu şampiyonluğun en önemli parçalarından biriydim ben" dedi.

Geçen sezon takımı şampiyon yapan Burak Yılmaz, Lille formasıyla bu sezon 39 maçta 7 gol, 5 asistle oynadı. 

Lille kulübü son maçına çıkan Kral Burak Yılmaz'a böyle veda etti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...