Süper Lig’in en iyi ilk 11’i seçildi! Galatasaray ve Beşiktaş neye uğradığını şaşırdı

Düzenleyen:
Süper Lig’in en iyi ilk 11’i seçildi! Galatasaray ve Beşiktaş neye uğradığını şaşırdı

SPOR Haberleri

Süper Lig’in en iyi ilk 11’i seçildi! Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi CIES, yaptıkları analizlere göre en iyi 11’i seçti. Şampiyon olan Trabzonspor’dan birçok isim yer alırken rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’dan hiçbir futbolcu yer almadı. Fenerbahçe’den ise sadece Kim Min-Jae yer aldı.

Avrupa liglerinde ilk 11’ler belli oldu. Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi CIES Süper Lig’inde en iyi ilk 11’ni seçti. Trabzonspor kadroya adeta veto vurdu. Galatasaray ve Beşiktaş’ta kadroya giren olmazken Fenerbahçe’de sadece Kim Min-Jae girebildi. 

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’TAN KİMSE YOK 

Açıklanan kadroda Trabzonspor’dan 8 oyuncu en iyi ilk 11’de yer aldı. Geriye kalan üç oyuncunun ikisi İttifak Holding Konyaspor'dan diğeri de Fenerbahçe'den seçildi. Beşiktaş ve Galatasaray'dan ise hiçbir futbolcu kadroda yer almadı.

2021-2022 sezonunda Süper Lig'in en iyi 11'inde şu isimler yer aldı:

Uğurcan Çakır
Bruno Peres
Vitor Hugo
Kim Min-Jae
Guilherme Haubert
Hadziahmetovic
Marek Hamsik
Dorukhan Toköz
Edin Visca
Nwakaeme
Cornelius

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...